Nick написав:Автобусик сам по собі класний, але їздить дуже вже повільно, щоб створювати конкуренцію маршруткам і автобусам. Я маю на увазі те, що для більшості людей іти до зупинки маршрутки набагато ближче ніж до залізничної станції, так як і потім від маршрутки до місця призначення. Навіть якщо по залізниці можна приїхати на 10 хвилин швидше, краще вже цей час посидіти собі спокійно в пробках, тим більше, що від станції цього автобуса треба потім тих же 10-15 хвилин іти пішки до роботи.. В Європі такі автомотриси користуються популярністю, бо хоч іти до них далі, але проїжджають вони відстань в декілька раз швидше за інший транспорт..
Я так розумію, що його він їздить не більше 40 км/год, бо весь його маршрут знаходиться в зоні обмеження швидкості на під'їзді до львова головного - як і всі інші звичайні поїзди. Тобто питання в тому чи не планується для нього якось робити виключення і забезпечити умови їздити відповідно до його можливостей?
Tosha написав:На кожен транспорт знайдеться свій пасажир Особисто я краще вийду до платформи на 100 метрів далі ніж автобусна зупинка, але зато буду впевнений що приїду у пункт призначення у зазначений конкретний час, а не нервуватимуся в корках.
Tosha написав:На рахунок швидкості, то тут пару факторів. По перше що двигун дизельний у нього тяга слабша на відміну від електричного двигуна. Щоправда коли розжинеться то швидкість добре триматиме ( Я на ньому уже подорожував до Рівного )
"Також у планах Львівської залізниці запустити ще один маршрут: Рясне-залізничний вокзал", - додала Лілія Криницька.
Tosha написав:зупинку по Шевченка робити однозначноРозумію що це фінансові витрати і так далі, але якщо уже робити то робити саме так, інакше то усе буде даремним
Повернутись до Пропозиції та Зауваження
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей