Орест Середа став начальником головного управління медичних закладів Укрзалізниці
Інформаційне агенство Контекст-медіа (ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСТЬ)
Екс-головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні Ореста Середу призначили начальником головного управління медичних закладів Укрзалізниці.
Про це в коментарі "Прес-Тайм" повідомив Орест Середа особисто.
"Відповідно до листа гендиректора Укрзалізниці, заступника міністра транспорту і зв'язку Зенка Афтаназива мене призначили по переводу з посади головного лікаря обласної клінічної лікарні на посаду начальника головного управління медичних закладів Укрзалізниці. З 11 серпня я призначений і вже обіймаю цю посаду", - розповів він.
Посаду головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні з 11 серпня обійняв депутат Львівської обласної ради Олександр Лемішко.
Орест Середа - заслужений лікар України (отримав звання після Скнилівської авіакатастрофи).
- 1981 р. - закінчив Вінницький медичний інститут.
- Працював на Волині на різних посадах, починаючи з посади головного лікаря амбулаторії.
- З 1988 року головний лікар медичної частини "Автонавантажувача", з 1995 року виконував обов'язки начмеда першої поліклініки м. Львова.
- У 1995 році був призначений головним лікарем станції швидкої допомоги, де працював до 2002 року.
- З 2002 по 2003 рік працював заступником начальника головного управління охорони здоров'я Львівської ОДА.
- З жовтня 2003 по 10 серпня 2005 року працював головним лікарем Львівської обласної клінічної лікарні.
http://www.uz.gov.ua/index.php?f=Doc.Vi ... ews&lng=uk